Agglegényrántotta
Honlap-menü
Belépés
Barátaink:
 • Honlap létrehozása
 • Ingyenes online játékok
 • Online Munkaasztal
 • Oktató videók
 • uCoz Rajongók Oldala
 • Statisztika

  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0
  Üdvözöllek, Vendég · RSS 2019-10-14, 2:45 AM

  30 dkg burgonya
  1 fej vöröshagyma
  20dkg füstölt szalonna
  2-3 tojás
  10dkg kolbász

  elkészítés:
  Meghámozott burgonyát vágd kockára s főzd meg.
  A hagymát meg megmossuk(nem fogja csípni a szemünket),a végénél ahol kicsit kemény ott kezdjük el leszedni a burkolatot. Vágjuk félbe először szeleteljük vékonyra majd forgassuk el és kezdjük el vágni a végétől így szép kis kockák lesznek.
  A szalonnát kezdjük el szeletelni de a végén ahol a kemény része van álljunk meg majd forgassuk meg és kezdjük el kockára vágni ha kész,oldalról kezdjük el vágni.Kedves kis kockák lesznek. A szalonnát üvegesre olvasztjuk,hozzá adjuk a hagymát,s mikor pirulni kezd megpaprikázzuk pici víz nehogy leégjen a paprika belerakjuk a burgonyát s a karikára vágott kolbászt. Erős tűzön pirítjuk. A tojás egymáshoz ütve felnyitjuk s bele rakjuk egy tálkába szépen felverjük (lehet csalni tejet raksz bele és úgy tűnik mintha sok lenne). A felvert tojást belerakjuk a cuccba és csak addig hagyjuk a tűzön amíg a tojás kocsonyássá nem válik.


  Tipp:
  Tojás szétválasztása külön fehérje külön sárgája. Két tojást össze ütünk majd amelyik megtörik ketté választjuk úgy hogy az egyik oldalon még meglegyen a fehérje és a sárgája.Majd a kezünkbe öntjük s megvárjuk míg a fehérje átcsúszik az ujjaink között. A sárgája szépen ott marad a tenyerünkbe.

  Copyright MyCorp © 2019
  Az oldalt a uCoz rendszer működteti
  26:14